www.ludwigsmusik.se

Odlingssäck 38 liter

Om du är trädgårdsentusiast, oavsett om du har en stor trädgård eller bara en balkong, är vår odlingssäck ett måste för din odling. Vår 38 liters odlingssäck är tillverkad av högkvalitativt och slitstarkt filtmaterial som är utformat för att tåla de tuffa utomhusförhållandena och för att hålla i flera odlingssäsonger.

Med sin generösa storlek på 38 liter ger vår odlingssäck tillräckligt med utrymme för att odla olika sorters grönsaker, frukt, blommor eller örter. Och med sin portabla och lätta design kan du enkelt flytta den runt för att hitta den bästa platsen för sol och skugga. Du kan även placera den på en balkong, en terrass eller en trädgård med begränsat utrymme.

Vår odlingssäck har även handtag som gör det enkelt att transportera säcken från en plats till en annan. Säcken är också lätt att rengöra och förvara när du inte använder den.

Så om du vill odla din egen mat eller bara skapa en härlig trädgård hemma, är vår odlingssäck på 38 liter det perfekta valet för dig. Beställ idag och upplev fördelarna med att odla på ett hållbart och miljövänligt sätt!

Tänk på att lägga en bricka eller dylikt under om den står på ett känsligt material.

Förpackningen innehåller 1 st odlingssäck

Mått: Höjd, ca 45, diameter ca 38 cm.

Färg: Svart

Fraktfritt!

169,00 kr

Artikel-ID: