www.ludwigsmusik.se

2st Vertikalodling/Odlingsvägg

Om du vill maximera din trädgårdsutrymme och odla dina favoritgrönsaker och örter på ett enkelt och bekvämt sätt, är vår odlingsvägg med 7 fickor det perfekta valet för dig. Vår odlingsvägg är tillverkad av högkvalitativt och slitstarkt material som är utformat för att tåla utomhusförhållanden och hålla länge.

Vår odlingsvägg är lätt att installera och kommer med 7 fickor som ger tillräckligt med utrymme för att odla olika sorters grönsaker och örter. Du kan placera den på din balkong, terrass eller uteplats för att spara utrymme och skapa en härlig trädgård. Med dess innovativa design och portabla format kan du flytta odlingsväggen runt för att hitta den bästa platsen för sol och skugga.

Med vår odlingsvägg kan du enkelt odla din egen mat och ha den till hands när du behöver den. Dess smarta design gör att du kan odla flera olika sorters grönsaker och örter samtidigt utan att behöva oroa dig för platsbrist.

Så om du vill ha din egen trädgård hemma, men har begränsat utrymme eller vill maximera din trädgårdsutrymme, är vår odlingsvägg med 7 fickor det perfekta valet för dig. Beställ idag och upplev fördelarna med att odla din egen mat på ett hållbart och bekvämt sätt!

Mått: 98 x 30 cm

Förpackningen innehåller 2 st odlingsväggar, färg svart.

Fraktfritt!


329,00 kr

Artikel-ID: